Kom werken bij IGJ
Wil jij je sterk maken voor goede en veilige gezondheidszorg en jeugdhulp in Nederland? De maatschappij verandert razendsnel. De zorg speelt daar op in en de toezichthouder sluit daar op aan. Een baan bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) is een baan met impact. Met ruimte voor starters en vakspecialisten, want we hebben alle perspectieven nodig om een goede toezichthouder te zijn.
We zijn continu op zoek naar nieuw talent en hebben daardoor vaak interessante vacatures. De Rijksoverheid biedt je een mooi salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je vindt de vacatures bij de IGJ op werkenvoornederland.nl en op LinkedIn.
Heb je vragen over werken bij de IGJ? Mail ons dan via recruitment@igj.nl.
Waar kom je te werken?
Als medewerker van de IGJ ben je in dienst van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het ministerie zit in Den Haag. Als onafhankelijke toezichthouder zitten wij in Utrecht. Op een toplocatie naast het Centraal Station: op de 17e t/m 21ste verdieping van het stadskantoor van de gemeente Utrecht. Met een prachtig uitzicht over de stad, in het centrum en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Als je wilt, kun je iedere dag naar kantoor. Thuiswerken? Dat doen wij ook. Alle afdelingen maken zelf afspraken hoe vaak en op welke dag je samen met je collega's op kantoor werkt, de andere dagen kun je thuis of elders werken. Voor het thuiswerken zijn er vergoedingen en regelingen om jouw werkplek in te richten. Hybride werken is bij ons helemaal ingeburgerd.
Een organisatie in beweging
De IGJ is volop in beweging. Wij zijn de afgelopen jaren gegroeid naar een organisatie waar nu zo’n 1.000 mensen samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken. Steeds vaker in divers samengestelde teams. Dat maakt ons werk leuk, innovatief en effectief. We sluiten hiermee aan op een zorgveld waar altijd iets te doen is en waar grote uitdagingen liggen. Denk hierbij aan de internationale markt voor geneesmiddelen, grondstoffentekorten, steeds meer digitale zorg met bijbehorende hulpmiddelen, krapte op de arbeidsmarkt, zorg voor asielzoekers, de jeugdzorg… En dan hebben we het nog niet over preventie en duurzaamheid om gezondheidsverschillen kleiner en de zorg houdbaar te maken.