ChipSoft BV, RMT 551, HiX

Er vindt een ongewenst effect plaats in de software wanneer de gebruiker de volgende acties in deze volgordelijkheid uitvoert: 
1) Behandelplan wordt voorgeschreven en direct ingepland. Het plan wordt opgeslagen 2) Vanuit de uitzetregistratie wordt alles uitgezet. 3) behandelplan wordt opnieuw geopend en vervolgens wordt de planning gewijzigd middels Proces > Cyclus plannen > verplaatsen naar morgen. 4) De dosering van de MO wordt aangepast. 5) Behandelplan wordt opgeslagen. Indien deze acties in deze volgordelijkheid zijn uitgevoerd ontstaat er een discrepantie tussen de dosering van het MO in het behandelplan en de dosering van het toedienblokje in de toedienregistratie. De wijziging die is gedaan aan de dosis wordt niet meegenomen naar de toedienregistratie en de “oude” dosis wordt hier nog steeds getoond. Dit ongewenste effect is geïntroduceerd met Sif 200881 in HiX 6.3 HF 78.0.

Fabrikant: ChipSoft BV
Product: HiX
Datum FSN: 18 juni 2024

Waarschuwing van fabrikant

Dit bericht is een waarschuwing van de fabrikant. Na het op de markt brengen van een medisch hulpmiddel is de fabrikant verplicht het hulpmiddel te volgen en waar nodig te verbeteren. Wanneer sprake is van een risico voor de gebruiker moet de fabrikant actie ondernemen. De fabrikant informeert gebruikers en de inspectie over deze actie met een waarschuwing (Field Safety Notice). Zie ook waarschuwingen medische hulpmiddelen. Dit hoort bij het toezicht op medische technologie.